Hidrotermiz

Despre

Producem o gama variata de conducte preizolate si elemente aferente de calitate superioară.
BOGDAN SAVOAIA
Director General

Hidrotermiz

Producem conducte preizolate cu spumă poliuretanică și o întreagă gamă de elemente preizolate aferente, destinate realizării rețelelor termice.

Produsele noastre au ca scop:

  • Realizarea retelelor termice pentru transportul energiei termice.
  • Realizarea rețelelor tehnologice pentru industria alimentară, industria frigotehnică, industria chimică și petrochimică

Sistemele noastre de conducte si elemente speciale preizolate au incorporate sistemul de semnalizare al avariilor cu un sistem încorporat de semnalizare-avertizare, cu ajutorul căruia să poată fi localizate eventualele defecțiuni. Astfel asigurăm posibilitatea unei intervenții rapide și eficiente.

Misiune și Viziune

Misiunea Hidrotermiz se angajează să furnizeze soluții superioare și inovative pentru sistemele de țevi, îndeplinind nevoile esențiale de infrastructură ale clienților noștri din diverse industrii. Suntem dedicați să oferim produse de cea mai înaltă calitate și servicii excepționale, asigurându-ne că fiecare proiect este realizat cu eficiență, durabilitate și responsabilitate față de mediul înconjurător.

Noi vedem un viitor în care industriile din întreaga lume funcționează în armonie cu mediul înconjurător și ating niveluri fără precedent de eficiență.

Viziunea Hidrotermiz aspiră să fie lider de piață în furnizarea de soluții de țevi în România și să își extindă prezența pe piețele internaționale. Viziunea noastră este să inovăm constant pentru a contribui la construirea unei infrastructuri moderne și sustenabile. Ne propunem să ne consolidăm reputația de partener de încredere, capabil să răspundă rapid și eficient la cerințele complexe ale clienților noștri, promovând totodată practici de afaceri etice și respectul pentru mediu.

Angajamentul Nostru:

La Hidrotermiz, angajamentul nostru față de clienți și parteneri stă la baza tuturor deciziilor și acțiunilor noastre. Ne străduim să construim relații de lungă durată bazate pe încredere, respect și excelență.

Experiența Noastră

01

01Inovație:

Continuăm să explorăm și să adoptăm tehnologii de ultimă oră pentru a răspunde nevoilor în continuă schimbare ale industriei.
02

02Calitate:

Suntem mândri de calitatea excepțională a produselor și serviciilor noastre, garantând performanță și durabilitate.
03

03Sustenabilitate:

Ne angajăm să promovăm practici de afaceri sustenabile, contribuind astfel la un viitor mai verde.